De Heraut 1350 30 oktober 2018

De Heraut 1350 30 oktober 2018

Foto: Avenhorn

VAN REDACTIEZIJDE
Afgelopen weekend is de wintertijd in gegaan, dat is altijd weer even wennen. De klok is een uurtje achteruit gegaan, zodat het ‘s morgens niet zo donker is. Misschien is dit wel de laatste keer geweest, dit hangt van ‘Brussel’ af. Ook hierover zijn de meningen verdeeld en beide tijden hebben voor- en nadelen. Wat zal het worden? We wachten het maar af. De zomer heeft ook plaats gemaakt voor de wintertijd. Als redactie mogen we het niet te vaak over het weer hebben, maar voor deze keer maak ik toch een uitzondering. Want wat hebben we een prachtige, lange, zomer gehad. De droogte, die het gevolg hiervan was, heeft de natuur schade toegebracht. Hoe zal dit zich herstellen? Ondertussen is de herfstvakantie ook voorbij en gaan we de laatste maanden van het jaar in. Maanden waarin weer veel te doen en genieten is. U leest er alles over in deze Heraut.

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Jaarplanner"..

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1350_30_oktober.pdf7.17 MB