De Heraut 1351 13 november 2018

De Heraut 1351 13 november 2018

Foto: De hulk "oude toestand" is wel ietsjes veranderd !

VAN REDACTIEZIJDE
Hoera, de Heraut is jarig geweest 31 oktober. 55 Jaar oud is hij geworden en komt al die jaren door onze brievenbussen. Je moet je voorstellen hoe het toen ging. Kopij inleveren, overtypen, stencilen en de boekjes moesten handmatig geniet worden. Dit gebeurde allemaal bij Pela, want die had een stencilmachine. Nu gaat alles veel makkelijker via de computer. Kopij via e-mail ontvangen, uitprinten, redigeren en doormailen naar de drukkerij. Hoe simpel kan het. We hebben nog meer leuk nieuws, een nieuw redactielid heeft zich aangemeld, deze vergadering liep ze mee met ons om te kijken of het wat voor haar is. Wordt vervolgd.

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Jaarplanner"..

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1351_13_november_2018.pdf512.85 KB