De Heraut 1353 11 december 2018

De Heraut 1353 11 december 2018

Foto: Zoiets, vandaag voor het eerst deze winter..

VAN REDACTIEZIJDE
Voor u ligt de laatste Heraut van 2018, het is een cliché, maar wat is dit jaar weer omgevlogen! Het lijkt ieder jaar wel sneller te gaan, heeft u dat gevoel ook? Des te meer reden om volop te genieten van alles wat er om ons heen gebeurt, groeit en bloeit. Wij hebben het hele jaar met veel plezier De Heraut samengesteld, maar dat kon natuurlijk niet zonder uw (digitale) bijdragen. Wat wordt er toch veel in en om onze Koggendorpen georganiseerd. Wij blijven graag uw kopij ontvangen zodat we komend jaar op dezelfde voet verder kunnen gaan. De redactie wenst u allen fijne en gezellige feestdagen. Vier het leven, maar houd daarbij ook een beetje rekening met een ander, zo blijft het gezellig voor iedereen. Tot volgend jaar!

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Jaarplanner"..

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1353_11_december.pdf1.87 MB