de Heraut 1359 19 maart 2019

de Heraut 1359 19 maart 2019

Foto: Berkhout, duurzaamheid in beeld

VAN REDACTIEZIJDE
De Raboclubkas komt er weer aan. Leden van deze bank kunnen van 23 april tot en met 14 mei stemmen op hun vereniging. Naar gelang hoeveel stemmen een vereniging ontvangt, krijgen ze een bedrag. Dit is sinds vorig jaar in de plaats gekomen van de fietssponsortocht.
Wij als redactie hebben besloten, net als vorig jaar, per vereniging eenmalig kopij te plaatsen met
de oproep om te stemmen op hun ‘club’.
Verder weer een wat dikkere Heraut, de kopij trekt zo voor de zomer weer even aan. Blijf vooral insturen want we plaatsen bijna alles als het betrekking heeft op, of plaatsvindt in, ons verspreidingsgebied.

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Jaarplanner"..

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1359_19_maart.pdf452.95 KB