De Heraut 1360 2 april 2019

De Heraut 1360 2 april 2019

Foto: Oudendijk

VAN REDACTIEZIJDE
Onze mailbox liep goed vol! Er valt de komende tijd veel te beleven in onze dorpen, waaronder Koningsdag en kermissen van De Goorn en Berkhout. De agenda en planner zijn weer aardig gevuld.
Het is jammer dat enkele activiteiten gelijk vallen, maar dat valt helaas niet te vermijden. De keuze is reuze voor een gezellige middag of avond. De sluitingstijd voor de kopij is woensdag 17.00 uur. U mag het natuurlijk ook al een paar dagen eerder sturen. Dat vinden we als redactie prettig. Verder zijn we natuurlijk blij met uw bijdragen.
Veel leesplezier.

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Jaarplanner"..

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1360_2_april.pdf529.57 KB