De Heraut 1363 14 mei 2019

De Heraut 1363 14 mei 2019

Foto: Is t geen plaatje !!

VAN REDACTIEZIJDE
De meeste kermissen in ons verspreidingsgebied zijn achter de rug, alleen Avenhorn staat gepland voor in september maar het is afwachten wat daar mee gebeurt. Op de site van de gemeente staat er een sterretje bij deze data met de opmerking dat ideeën welkom zijn! Dus geef die vooral door aan de gemeente.
Verder is het nu de tijd van de examens en we wensen iedereen die er aan mee doet veel succes! Over een paar weken de uitslag en dan kan hopelijk de vlag uit.

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Jaarplanner"..

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1363_14_mei.pdf429.16 KB