De Heraut 1365 11 juni 2019

De Heraut 1365 11 juni 2019

Foto: De koetjes lopen weer mooi in wei..

VAN REDACTIEZIJDE
In deze Heraut aandacht voor de jaarlijkse bijdrage aan de Heraut. Voor een klein bedrag kunt u weer het hele jaar elke veertien dagen een Heraut vol nieuws tegemoet zien. Zonder uw geldelijke bijdrage zou dit niet mogelijk zijn. Hopelijk kunnen we weer op uw steun rekenen. Verder o.a. aandacht voor twee jubilea in onze gemeente: Tennisvereniging Apollo houdt al 50 jaar alle ballen in de lucht en de Zonnebloem afdeling Berkhout vierde onlangs haar 30 jarig bestaan. Van harte gefeliciteerd. Daar hangen we de vlag voor uit

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Jaarplanner"..

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1365_11_juni.pdf2.95 MB