De Heraut 1366 25 juni 2019

De Heraut 1366 25 juni 2019

Foto: Haven Oudendijk

VAN REDACTIEZIJDE
Er hingen weer vlaggen in alle dorpen voor de geslaagden. Gefeliciteerd ! Op naar een nieuwe fase het leven. Werken, doorstuderen of een tussenjaar. Succes ermee. De vakantietijd komt er ook weer aan. Je gaat er tussenuit in Nederland, daarbuiten of je blijft lekker thuis, genieten van wat de regio ons te bieden heeft. Fietsroutes, markten, muziekavonden, voor ieder wat wils. De Rabo Clubkas campagne heeft voor de Heraut het mooie bedrag van 366 euro opgebracht. Iedereen die op de Heraut zijn stem uitgebracht heeft hartelijk dank.

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Jaarplanner"..

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1366_25_juni.pdf3.71 MB