De Heraut 1369 20 augustus 2019

De Heraut 1369 20 augustus 2019

Foto: Is ie niet mooi !!!!

VAN REDACTIEZIJDE
Hoera, we zijn er weer. Dit is de eerste Heraut die na de vakantie verschijnt. Onze batterij is weer opgeladen, de vakantiespullen opgeruimd en wat rest zijn de foto’s en de mooie herinneringen. Gaat u nog op vakantie, dan wensen wij u veel plezier, bent u terug dan raden we u aan snel deze Heraut te lezen, want er staat weer van alles te gebeuren.
We hopen dat u ook dit jaar weer als vanouds in de pen klimt om verslag te doen van de
evenementen, optredens, markten, sportieve activiteiten en wat al niet meer. Onze lezers zullen er blij mee zijn. Denkt u ook even aan de verschillende collectes waarvoor vrijwilligers aan de deur komen en waarvoor nog steeds collectanten gevraagd worden!

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Jaarplanner"..

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1369_20_augustus.pdf6.1 MB