De Heraut 1370 3 september 2019

De Heraut 1370 3 september 2019

Foto: Allemaal natuur...

VAN REDACTIEZIJDE
Na een mooie zomer (aan het weer heeft het niet gelegen) weer aan het werk of naar school. Is toch ook weer lekker? Je kan zelfs zingend het najaar in! Verschillende koren vragen leden, een heus songfestival wordt er georganiseerd.
Walking Football kan je beoefenen. Kijk gauw in deze Heraut waar en wanneer dit alles, en nog veel meer andere dingen, gaan gebeuren. Succes ermee. Wij gaan in ieder geval zorgen dat er weer iedere 14 dagen een Heraut bij u in de bus komt.

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Jaarplanner"..

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1370_3_september.pdf10.84 MB