DE Heraut 1373 15 oktober 2019

DE Heraut 1373 15 oktober 2019

Foto: Speelgoedmuseum ook in onze gemeente..

VAN REDACTIEZIJDE
De dagen worden korter en de avonden langer. Het verenigingsleven draait weer op volle toeren
en ook op cultureel en kerkelijk vlak staat er weer genoeg te gebeuren. In deze Heraut een verslag van de schoonmaakactie op Burendag door 30 vrijwilligers. Fantastisch, maar kunnen we niet allemaal ons eigen straatje schoonhouden? Een kleine moeite lijkt me. Verder in deze Heraut aandacht voor de jaarlijkse griepvaccinatie. Gezond de winter door, dat willen we allemaal wel. En dan nog de feestelijke aftrap voor het nieuw te realiseren kindcentrum in Avenhorn. Het begin is er, op naar de volgende stap. Dit en nog veel meer in deze Heraut. Veel leesplezier.

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Jaarplanner"..

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1373_15_oktober.pdf485.8 KB