de Heraut 1374 29 oktober 2019

de Heraut 1374 29 oktober 2019

Foto: Impressie Buitenplaats, nieuwste wijk van Koggenland

VAN REDACTIEZIJDE
Hoera! De vlag kan weer eens uit. De KBO bestaat 60 jaar, dat is toch een mooie mijlpaal. Voor de ouderen allerlei dingen organiseren is een dankbaar iets. Zo blijven ze andere mensen ontmoeten en dat is toch erg leuk. Wij hebben ook een feestje te vieren deze week, de Heraut wordt 56 jaar. Dus hij wordt al zolang in uw brievenbus bezorgd. Op naar de 60. Ook nog even dit! Wilt u, nu het eerder donker wordt, uw fietslichten
controleren? We zien toch al te vaak dat deze het niet doen of niet aanstaan. En dat kan rare situaties veroorzaken. Het moet toch niet zo zijn dat u geen feestjes meer te vieren heeft en al die leuke dingen uit de Heraut niet meer kan meemaken?

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Jaarplanner"..

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1374_29_oktober.pdf502.88 KB