De Heraut 1375 12 november 2019

De Heraut 1375 12 november 2019

Foto: Borden met max 100km/p/uur ??

VAN REDACTIEZIJDE
Sint Maarten is, wanneer u dit leest, net achter de rug. Hopelijk hebben de kinderen mooi weer gehad tijdens hun tocht langs de huizen. Het is jammer als hun zelfgemaakte lampionnen zijn verpest door de regen of de wind. Komend weekend zal Sint Nicolaas met zijn Pieten voet aan wal zetten in Nederland. Zij doen daarbij ook onze Koggendorpen aan en, aan de agenda te zien, hebben zij een druk programma. U leest er alles over in deze Heraut. Rederijkerskamer Elena voert weer diverse malen hun Sinterklaasvoorstelling op. Dit is een leuk uitje voor het hele gezin. De speeldata staan in de agenda en de planner.
Wij wensen iedereen veel plezier, of je nu wel of niet gortig bent.

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Jaarplanner"..

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1375_12_november.pdf336.24 KB