DE Heraut 1377 10 december 2019

DE Heraut 1377 10 december 2019

Foto: Berkhout wijk in groei..

VAN REDACTIEZIJDE
Dit is de laatste Heraut van dit jaar. In verband met de feestdagen komt de eerstvolgende Heraut namelijk pas in januari 2020 uit. We hopen dat 2019 u veel goeds heeft gebracht.
Wij van de redactie waren in ieder geval blij met al uw inzendingen van het afgelopen jaar en hopen dat we ook in het nieuwe jaar onze lezers weer van al het dorpsnieuws op de hoogte kunnen houden. Om alvast in de kerststemming te komen graag uw aandacht voor allerlei kerstconcerten die georganiseerd worden. U leest er alles over in deze Heraut en nog veel meer.
De redactie wenst u fijne, gezellige feestdagen.

N.B. Wees voorzichtig met vuurwerk en weet u niet hoe te handelen bij eventuele verwondingen,
overweeg eens deelname aan een EHBO-cursus!

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Jaarplanner"..

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1377_10_december.pdf576.57 KB