De Heraut 1380 3 februari 2020

De Heraut 1380 3 februari 2020

Foto: ergens in Avenhorn

VAN REDACTIEZIJDE

De eerste maand van dit jaar is alweer voorbij. Daarmee is ook de maand ‘Ik pas’, een maand zonder alcohol is voorbij. Ik ben benieuwd of de tijd voor de deelnemers ook zo snel is gegaan. Het schijnt dat deelnemers van vorig jaar de rest van 2019 ook minder hebben gedronken. Men gaat blijkbaar bewuster om met het lichaam en dat is natuurlijk helemaal goed.
Deze Heraut staat weer vol met allerlei leuke activiteiten op cultureel en sportief gebied.
De verenigingen weten ons e-mailadres gelukkig goed te vinden. Echter, wij hebben wel een verzoek namens de drukker. Wilt u de kopij in een Wordbestand insturen? En wilt u dat bestand a.u.b. een originelere naam geven dan ‘Kopij 01-2020’of ‘Heraut 01-2020’. Daar krijgen we er namelijk heel veel van binnen en dat is verwarrend voor de drukker. Alvast onze hartelijke dank.

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Jaarplanner"..

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1380_4_februari.pdf360.55 KB