De Heraut 1381 18 Februari 2020

De Heraut 1381 18 Februari 2020

Foto: wijk De Goorn in wording

VAN REDACTIEZIJDE
Februari en dat betekent voor veel mensen carnaval. Nog even en er kan weer gefeest worden. Voor degenen die geen carnaval vieren, valt er ook genoeg te beleven. Bij toneelvereniging Kunst naar Kracht b.v. is het een beestenboel, niet echt natuurlijk, maar het is wel de inhoud van de klucht die te zien is in Café de Ridder in Berkhout. Verder blijkt onze gemeente rijk te zijn aan jubilarissen, maar liefst 38 echtparen vierden de afgelopen tijd hun 50 jarig huwelijksfeest. Alle jubilarissen werden op het gemeentehuis onthaald met bloemen en kregen een lekkere lunch aangeboden. In oktober viert EDO het 90-jarig bestaan. Het duurt nog even, maar de voorbereidingen zijn in volle gang. EDO is samen met andere verenigingen de campagne 100% Asoneutraal gestart om te zorgen dat het langs de lijn en tussen de lijnen een stuk socialer wordt. Een mooi initiatief, maar eigenlijk is het betreurenswaardig dat dit nodig is!

We sluiten dit stukje af met een positief bericht, want de wandelvierdaagse in De Goorn kan
doorgaan. Er hebben zich vrijwilligers gemeld die willen helpen om dit sportieve evenement
mogelijk te maken.

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Jaarplanner"..

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1381_18_februari.pdf1.09 MB