De Heraut 1383 17 maart 2020

De Heraut 1383 17 maart 2020

Foto: Grosthuizen

VAN REDACTIEZIJDE
Komend weekend begint de lente en zoals het er nu naar uitziet, komt er een periode met heel veel zon. Van mij mag het, want ik heb niet zoveel met de winter, maar al helemaal niets met de regen van de afgelopen tijd. Geef mij maar een lekker zonnetje, alles ziet er zoveel mooier uit. Het nodigt uit om naar buiten te gaan voor een ommetje of een boodschapje, heerlijk! Ook kunt u dit weekend naar het jeugdtoneel of naar de Fancy Fair van Het Gilde. Maar u kunt natuurlijk ook naar het korenfestival van Berkhout Vocaal, daar mag u vast een deuntje meezingen. In deze Heraut leest u alle informatie over deze activiteiten en nog veel meer.
Organiseert u of uw vereniging een activiteit? Meld deze dan tijdig bij ons aan, dan kunnen wij het
opnemen in de agenda of de planner.

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Jaarplanner"..

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1283_17maart.pdf9.99 MB