De Heraut 1384 31 maart 2020

De Heraut 1384 31 maart 2020

Foto: Voorjaar in aantocht ??

VAN REDACTIEZIJDE
Helaas het is zover, het coronavirus heeft ook Nederland in zijn greep.
Met de door de overheid opgelegde maatregelen moeten we dit virus uitbannen. Daarom zijn veel winkels al gesloten of hebben beperkende maatregelen zoals verplicht een winkelwagen en maar een bepaald aantal mensen tegelijk in de winkel. Ook alle activiteiten zijn afgelast, was het eerst afgelast voor meer dan 100 mensen, op dit moment mag er niks meer doorgang vinden. Zie ook deze Heraut, een hoop activiteiten van de lokale verenigingen die niet doorgaan. De redactie van de Heraut wil u toch graag op de hoogte houden van het wel en wee in onze gemeente en blijft voorlopig gewoon verschijnen.
Blijf vooral kopij insturen, zodat wij iedereen op de hoogte kunnen houden van de initiatieven die
wel doorgang kunnen vinden, of die het waard zijn om gedeeld te worden met elkaar.
We hopen u gauw weer leuk nieuws te kunnen brengen! De redactie wenst iedereen in ieder geval
veel sterkte in deze onzekere tijd. De redactie

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Jaarplanner"..

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1384_31_maart.pdf2.03 MB