De Heraut 1385 14 april 2020

De Heraut 1385 14 april 2020

Foto: Tulpenvelden en de Bobeldijk, voorjaar...

VAN REDACTIEZIJDE
Het Coronavirus en alle beperkende maatregelen leggen een grote druk op ons dagelijks leven.
Het is van cruciaal belang dat we laten zien dat we om elkaar geven en samen proberen er het beste van te maken. Contact houden met elkaar is onontbeerlijk en daarom wordt de Heraut ook gewoon bij u bezorgd. Gelukkig zijn er nog enkele verenigingen die een bijdrage konden leveren aan deze Heraut en er zijn creatieve inzendingen van lezers zoals gedichten, foto’s, een puzzel en een hilarisch stukje geschreven in het Westfries. Hartelijk dank daarvoor. Hoe komt u deze tijd door? De redactie van de Heraut is benieuwd naar uw ervaringen, anekdotes, initiatieven en ideeën. Schroom niet en stuur ze in. Wij van de redactie zijn er blij mee en onze lezers hopelijk ook.
Veel leesplezier en we zien uw bijdrage graag tegemoet. De redactie

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Jaarplanner"..

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1385_14_april.pdf4.1 MB