De Heraut 1386 28 april 2020

De Heraut 1386 28 april 2020

Foto: Zuidermeer breidt ook nog steeds uit...

VAN REDACTIEZIJDE
Premier Rutte heeft dinsdag gesproken! We moeten helaas met zijn allen nog even thuisblijven. Maar de kinderen kunnen weer naar school vanaf 11 mei, waar nog wel het een en ander geregeld moet worden om dat mogelijk te maken. En er kan weer door de jeugd gesport worden. Maar de ouderen moeten nog even alleen blijven, helaas. Mooie initiatieven van de horeca om ‘afhaal” te worden. De kermis van De Goorn werd digitaal gevierd, dat had je vorig jaar ook nooit verwacht. Iedereen verzint iets om inkomen te genereren. Hoe creatief is iedereen. Helaas hebben we ook vernomen dat er al een aantal Koggenlanders overleden zijn aan het virus. Veel sterkte voor alle nabestaanden. We hopen voorlopig nog op inbreng van de gemeenschap om stukjes, recepten en allerlei in te sturen. Dit kan je in deze Heraut al lezen. Mooi dat er al op de oproep gereageerd is. De eerste paal is geslagen voor het Kindcentrum. Zou het zo zijn dat tegen de tijd dat het klaar is weer “normaal” naar school gegaan kan worden?
Blijf thuis, houd afstand en vooral hou vol. Sterkte!

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Jaarplanner"..

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1386_28_april.pdf5.58 MB