De Heraut 1398 27 oktober 2020

De Heraut 1398 27 oktober 2020

Foto: Strijd tegen het water, is tekst op de paal

VAN REDACTIEZIJDE
Het is herfst!
Dat betekent laat licht en vroeg donker. Guur weer en koud. De tijd om uw verlichting van fiets, brommer, scooter of auto eens te controleren. Er hapert aan menig voertuig nog iets als ik dat zo zie. Je zou toch niet willen dat er daardoor ongelukken gebeuren. Maar daarentegen zijn het ook weer de avonden met de kachel aan, kaarsjes op tafel, spelletjes doen en met fleecedeken op de bank. Dat heeft ook wel weer wat. Maak het thuis gezellig met de mensen die u lief zijn. Misschien heeft u wel een prijs gewonnen in de zonnebloemloterij! In deze Heraut de uitslag. En alle kinderen die H. Communie gedaan hebben gefeliciteerd nog maar, ik hoop dat jullie een mooie dag gehad hebben.

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Jaarplanner"..

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1398_27_oktober.pdf3.31 MB