De Heraut 1399 10 november 2020

De Heraut 1399 10 november 2020

Foto: De Groene Toren Avenhorn

VAN REDACTIEZIJDE
De vlag mag uit voor ons zelf, De Heraut bestaat namelijk 58 jaar. Al zoveel jaar wordt De Heraut elke veertien dagen bij u thuis gebracht, dat is in totaal bijna 1400 keer. Een mooie prestatie en daar gaan we gewoon mee door, dankzij de inzenders van kopij, de adverteerders, de bezorgers en jullie, onze lezers/donateurs.
In de agenda en planner staat helaas geen enkele activiteit. Hopelijk lukt het ons allen om dit rotvirus in te dammen, zodat er weer van alles georganiseerd kan worden, we weer gezellig uit eten kunnen gaan en een feestje kunnen vieren. Hoe lastig het soms ook is, we moeten dit samen doen. Denk om je gezondheid en die van een ander. En wees een beetje lief voor elkaar!

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Jaarplanner"..

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1399_10_november.pdf10.59 MB