De Heraut 1400 24 november 2020

De Heraut 1400 24 november 2020

Foto: Mooi plaatje...

VAN REDACTIEZIJDE
Zoals mijn collega de vorige keer al schreef zitten we met de Heraut in het 58ste jaargang en op dit moment heeft u het 1400ste nummer voor u! Wat een mijlpaal in deze digitale tijden. Wist u dat de Heraut ook digitaal beschikbaar is als pdf via: www.dorpsbladheraut.nl. Kunnen familie en bekenden ook op de hoogte blijven van ons lokale nieuws.
De Rabo ClubSupport heeft de Heraut € 150,06 opgebracht, minder dan vorig jaar maar daarom zeker niet minder welkom! Iedereen bedankt voor het stemmen op ons dorpsblad de Heraut, en
dat we deze nog vele jaren huis-aan-huis mogen verspreiden.

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Jaarplanner"..

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1400_24_november (1).pdf6.76 MB