De Heraut 1402 22 december 2020

De Heraut 1402 22 december 2020

Foto: Kerst sfeertje

VAN REDACTIEZIJDE
Er zijn strengere maatregelen en kerst komt eraan! Dat is allemaal niet zo leuk maar zie het positieve ervan. Huizen, kamers, tuinen en straten worden versierd met lichtjes bestaande uit allerlei kleuren. Hoe gezellig dat staat kan je zien als je, als het donker is, een rondje gaat wandelen. Waar de gordijnen open zijn kan je al die pracht ook nog eens in de huiskamers bewonderen.
Wij, van de redactie, wensen u ondanks de beperkingen toch een mooie kerst. Lekker bij de kerstboom en stal. Kaarsjes aan, lekker eten en de warmte van degenen die wèl bij je kunnen zijn.
Tot in 2021, dan gaan we er weer voor, om mooi gevulde Herauten te maken.

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Jaarplanner"..

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1402_22_december.pdf2.68 MB