De Heraut 1405 9 februari 2021

IN MEMORIAM
Op 27 januari is plotseling overleden ons redactielid Annemarie Wijte. Annemarie is tot onze redactie toegetreden in 2016. Ze was een gewaardeerd lid, nog jong met haar 58 jaar, en de verwachting was dat ze samen met de andere leden van de redactie nog jarenlang aan de basis van de Heraut zou staan. Helaas was dat haar niet gegund. Haar kennis en gezelligheid zal gemist worden in het redactieteam. We wensen haar man en dochter, de overige familie en bekenden, sterkte met dit plotselinge verlies.
Jan Besseling, voorzitter stichting Dorpsnieuws Wester-Koggenland

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Jaarplanner"..

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1405_9_februari.pdf2.28 MB