De Heraut 1407 9 maart 2021

De Heraut 1407 9 maart 2021

Foto: Bobeldijk wordt nog mooier, bouw woning Bobeldijk-Oost

VAN REDACTIEZIJDE
Heel voorzichtig ontluikt de natuur en net zo voorzichtig worden de coronamaatregelen een beetje versoepeld. Het gaat allemaal heel langzaam. Helaas moeten de verenigingen hun deuren nog even gesloten houden, maar voor de jeugd wordt buitensporten wel weer beperkt mogelijk. Positief nieuws is natuurlijk dat we weer naar de kapper kunnen, het geluk schuilt in kleine dingen!
De redactie van de Heraut is vol bewondering over de moeite die verenigingen en instellingen doen om contact te houden met hun leden en over de initiatieven die zij ondanks de beperkingen ontplooien.
Klasse!

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Jaarplanner"..

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1407_9_maart.pdf2.25 MB