De Heraut 1413 1 juni 2021

VAN REDACTIEZIJDE

De overvloedige regenval van de laatste weken heeft ervoor gezorgd dat onze tuinen er prachtig bij staan, maar we verlangen nu toch wel naar een beetje warmte. Na regen komt zonneschijn en daar kijken we allemaal naar uit. Niet alleen voor wat betreft het weer, ook ten aanzien van de coronamaatregelen lijkt het de goede kant op te gaan.
Veel mensen zijn inmiddels gevaccineerd en er is steeds meer mogelijk. Daarom kunnen wij op zoek gaan naar uitbreiding van onze redactie.
Kijk voor meer informatie verderop in deze Heraut

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Jaarplanner"..

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1413_1_juni.pdf4.04 MB