De Heraut 1414 15 juni 2021

De Heraut 1414 15 juni 2021

Foto: Komt alweer n plaatje bij op de Bobeldijk, na brand vorig jaar..

VAN REDACTIEZIJDE
Ik ben weer naar de bioscoop en uit eten geweest! Wat was het weer prachtig om er even uit te zijn. Ook de sporten komen weer langzaam op gang. Heerlijk weer en met het zonnetje van nu erbij lijkt het bijna of het weer ‘normaal’ wordt. Maar… we zijn er nog niet. Denk nog steeds goed om uzelf ook al zijn er velen gevaccineerd inmiddels. Er zit weer enige stagnatie in de kopij maar dat zal zijn omdat de zomerstops er ook aan zitten komen. Heeft u nieuws, (sport)vereniging gerelateerd of iets anders waarvan u denkt dat interessant, mail het ons en wij kijken of we er een plekje voor hebben in de Heraut.
Nog steeds zijn wij, de redactie, op zoek naar versterking. Bij voorkeur uit Avenhorn, de Mijzen of Grosthuizen. Het kost u maar anderhalf uur in de twee weken met veel gezelligheid en af en toe de kopij uitprinten. Verder zit er een acceptgiro in deze editie, waarmee u uw bijdrage kunt doneren en met uw donatie kunnen wij u weer een jaar elke twee weken van nieuws uit het verspreidingsgebied voorzien. Alvast bedankt namens bestuur en redactie.

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Jaarplanner"..

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1414_15_juni.pdf5.21 MB