De Heraut 1415 29 juni 2021

De Heraut 1415 29 juni 2021

Foto: Buitenplaats De Goorn, laatste fase..

VAN REDACTIEZIJDE
De Jozefschool in De Goorn bestaat 40 jaar en dat werd groots gevierd met kermisattracties en een mooi versierd schoolplein. Fijn dat dit mogelijk was na alle coronabeperkingen.
We gaan langzaamaan van het slot en heel voorzichtig laten verenigingen en culturele instellingen op een positieve manier van zich horen. In deze Heraut ook een oproep voor mobiele collectanten. Wat daarmee bedoeld wordt leest u verderop. En wat dacht u van een APK-keuring voor fietsen? Dit laatste lijkt hard nodig te zijn. Tot slot blijkt dat er een verhalenverteller in Berkhout is komen wonen. Dit en meer leest u in deze Heraut, waarbij we natuurlijk niet vergeten onze vaste inzenders te bedanken voor de mooie foto’s en de leuke stukjes.
Veel leesplezier.

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Jaarplanner"..

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1415_29_juni.pdf2.5 MB