De Heraut 1418 24 augustus 2021

De Heraut 1418 24 augustus 2021

Foto: Kustlijn Scharwoude nieuw...

VAN REDACTIEZIJDE
Terug van weggeweest, de accu weer opgeladen en nog nagenietend van alles wat Nederland aan schoons te bieden heeft (behalve het weer, want dat hield niet over) beginnen we vol energie aan een nieuw seizoen.
De mailbox was goed gevuld! Daar zijn we als redactie maar wat blij mee.
En ja, u ziet het goed, er heeft zich een nieuw redactielid in de persoon van Yvonne Louwes uit Berkhout aangemeld. Yvonne heeft al twee keer een redactievergadering bijgewoond en heeft aangegeven ons team te willen versterken. Wij zijn daar uiteraard heel blij mee.
De adresgegevens van Yvonne staan bovenaan deze pagina. Vanaf nu kunt u dus ook bij haar de tenslottes en de familieberichten in de brievenbus deponeren. Wij wensen haar veel succes. In de volgende Heraut zal Yvonne zichzelf aan u voorstellen.
Voor u ligt een nieuwe Heraut en we wensen u veel leesplezier.

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder in de bijlage De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Planner"..

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1418_24_augustus.pdf5.49 MB