De Heraut 1419 7 september 2021

De Heraut 1419 7 september 2021

Foto: Nieuwe school "De Droomgaard", In bedrijf...

VAN REDACTIEZIJDE

Wat een volle Heraut vorige keer! En wat waren we als redactie daar weer blij mee. Blijf vooral leuke stukjes insturen, daarom is er deze keer ook weer een hoop te lezen. Nog weer eens een verzoek voor de naamgeving van de documenten, wilt u uw stukjes opslaan met in de titel iets van de vereniging of van de inhoud in de bestandsnaam en niet ‘stukje heraut’ of ‘document 1’ of zoiets, dit is makkelijker voor ons en de drukkerij om onderscheid te maken tussen de verschillende bestanden.
Alvast bedankt.

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder in de bijlage De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Planner"..

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1419_7_september.pdf4.35 MB