De Heraut 1420 21 september 2021

De Heraut 1420 21 september 2021

Foto: Nostalgie, open huis bij Potveer Avenhorn, de botenbouwers....

VAN REDACTIEZIJDE

Vanaf dit nummer van de Heraut mag ik mij aan u voorstellen als nieuw redactielid. Mijn naam is Yvonne Louwes, ik kwam een aantal jaren geleden voor de liefde vanuit Hoorn onder het viaduct van de A7 door om aldaar kennis te maken met een totaal andere wereld.
Berkhout is nog steeds prettig “dorps” met een bloeiend verenigingsleven en een ons kent ons mentaliteit, je let een beetje op elkaar en helpt elkaar waar nodig. Kortom het voelde als een warme deken. Sinds kort gepensioneerd en dan heb je tijd over voor vrijwilligerswerk. Dus daar ik altijd bij een Uitgeverij van tijdschriften heb gewerkt leek de stap naar de Heraut als redactielid voor de hand te liggen. Bladen maken blijft tenslotte hartstikke leuk in het groot en in het klein!

Uw kopij waar wij natuurlijk altijd naar uit kijken en de “Tenslotte”berichten kunt u vanaf nu ook in de brievenbus van Westeinde 238 deponeren. Wij zijn overigens nog steeds op zoek naar nog een redactielid om ons team te versterken, dus twijfel niet meer en meld je aan via deheraut1963@gmail.comLet op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder in de bijlage De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Planner"..

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1420_21_september.pdf2.48 MB