De Heraut 1422 19 oktober 2021

De Heraut 1422 19 oktober 2021

Foto: Kermis in Avenhorn

VAN REDACTIEZIJDE
Alweer bijna herfstvakantie voor de schoolgaande (klein)kinderen. Wat vliegt de tijd in het jaar! Donker uit en met donker weer thuis voor de werkende mensen en eind van de maand de klok een uur terug.
Dus lekker voor de warme kachel deze Heraut lezen die naarmate we weer verder komen steeds dikker wordt. Bedankt daarvoor! Dit betekent dat de verenigingen weer op gaan starten en we weer erop uit kunnen.
Mochten er nu mensen zijn in uw omgeving die ook geïnteresseerd zijn in de Heraut maar niet in het verspreidingsgebied wonen, de digitale versie staat elke keer na verschijning ook op de website, dorpsbladheraut.nl. Deze site is puur informatief, niet om kopij in te sturen, dat gaat nog
steeds via ons bekende email adres: deheraut1963@gmail.com

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder in de bijlage De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Planner"..

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1422_19_oktober.pdf3.58 MB