De Heraut 1423 2 november 2021

De Heraut 1423 2 november 2021

Foto: Spierdijk, nieuwe wijk groeit...

VAN REDACTIEZIJDE
Het afgelopen weekend is de wintertijd weer een feit, het wordt kouder en ’s avonds eerder donker dus een kaarsje aansteken zal de komende weken zeker vaker gebeuren. Kaarslicht staat immers symbool voor Liefde Licht en Warmte. Allerheiligen 31 oktober en Allerzielen op 1 november zullen voor velen van ons een tijd van bezinning en gedenken zijn. Hierbij staat ook het kaarslicht centraal. Maar ook tijdens Halloween (oude Keltische traditie, overgewaaid uit Amerika) en Sint Maarten zullen verlichte pompoenen en door de kinderen zelfgemaakte lampions hun lichtjes weer laten schijnen om zo, als beloning voor het zingen van een prachtig lied, een traktatie langs de deuren op te halen.
Kortom deze tijd van het jaar is heel bijzonder, een beetje weemoed over wat is geweest en uitkijken naar wat komen gaat. Het wisselen van de seizoenen blijft een fantastisch fenomeen.
Wij hebben weer ons best gedaan om in deze Heraut, uit het ruime aanbod aan kopij (onze dank
hiervoor) een mooie selectie aan activiteiten en informatie voor u samen te stellen.
Wij van de redactie wensen u veel (lees) plezier!

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder in de bijlage De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Planner"..

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1423_2_november.pdf2.96 MB