De Heraut 1424 16 november 2021

De Heraut 1424 16 november 2021

Foto: Woning ipv zwembad, alles veranderd..

VAN REDACTIEZIJDE
Net nu de agenda en de planner weer vol gaan lopen en vele verenigingen uitgestelde of voorgenomen
festiviteiten willen aankondigen, gooit het coronavirus toch weer roet in het eten. Het is duidelijk dat we nog niet van het virus af zijn. Wij van de redactie raden u aan, om goed op te letten of de activiteiten die genoemd worden in de Heraut door kunnen gaan, het kan per dag verschillen. Er is ook positief nieuws! De Rabobank Clubsupport heeft De Heraut dit jaar een bedrag van € 646,37 opgeleverd. Iedereen die op De Heraut gestemd heeft, hartelijk dank. In deze Heraut een bonte verzameling van artikelen variërend van toneelvoorstellingen en optredens tot nieuws van een ijsclub en zoals altijd weer sfeervolle foto’s van onze vaste inzenders. Kortom voor elk wat wils.
Wij wensen u veel leesplezier.

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder in de bijlage De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Planner"..

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1424_16_november.pdf5.02 MB