De Heraut 1425 30 november 2021

De Heraut 1425 30 november 2021

Foto: Onderhoud Hoog-Laag water aan de Bobeldijk

VAN REDACTIEZIJDE
En zie hier alweer klaar, de op een na laatste Heraut van dit jaar. En wat zijn wij als redactie blij met de laatste tijd zovele kopij. Het is een feest om elke 14 dagen met zijn drieën het boekje samen te stellen.
In een eerdere periode was de kopij op één hand te tellen. We missen helaas nog steeds een lid in de redactie.
Dus klim in de pen en schrijf een reactie. Iedereen is welkom bij ons redactieteam Heraut. Bij voorkeur mensen uit Oudendijk, Grosthuizen of Avenhorn maar eigenlijk laat ons dat koud. Gewoon een gezellig mens als persoon willen wij. En als die verstand heeft van taal en interesse in wat er leeft, dan zijn wij helemaal blij.

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder in de bijlage De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Planner"..

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1425_30_november.pdf4.82 MB