De Heraut 1426 14 december 2021

De Heraut 1426 14 december 2021

Foto: Koggenland vanuit Hoorn

VAN REDACTIEZIJDE
De laatste Heraut van 2021 ligt hier voor u want in week 52 verschijnen wij niet. Dus wensen wij onze lezers nu alvast een heel goede jaarwisseling. Voor het delen van de Kerstgedachte en een jaaroverzicht geven wij graag de pen aan onze voorzitter Jan Besseling. Hij verwoord in zijn artikel alles wat ons bezig heeft gehouden de afgelopen tijd. U kunt het lezen, verderop in het blad. Het was een “pittig” jaar dat 2021. We zullen het niet licht vergeten. Maar met een gloednieuw jaar voor de deur en de spreuk “Hoop doet leven” hopen wij weer op uw positieve inbreng van kopij, leuke verhalen en gezellige evenementen.

Namens de Heraut wensen wij u fijne Kerstdagen en een voorspoedig 2022 toe.

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder in de bijlage De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Planner"..

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1426_14_december.pdf5.77 MB