De Heraut 1427 11 januari 2022

De Heraut 1427 11 januari 2022

Foto: Spierdijk groeit verder..

VAN REDACTIEZIJDE
Voor u ligt de eerste Heraut van het nieuwe jaar. Ook al is het jaar 2022 bij het verschijnen van dit blad alweer een paar dagen oud, toch wensen wij van de redactie u een heel voorspoedig en gezond Nieuwjaar. Ons goede voornemen is om u ook dit jaar weer van het dorpsnieuws op de hoogte te houden. Dit kan natuurlijk niet zonder uw inzendingen, die van harte welkom zijn.
Helaas zijn er door de lockdown verschillende activiteiten afgelast, of uitgesteld, maar we blijven hopen op betere tijden. Onze felicitaties gaan in ieder geval naar Brassband Kunst naar Kracht die dit jaar haar honderdjarig bestaan viert en van plan is flink uit te pakken.
Voor diegenen die een frisse neus willen halen, is er een pittige winter speurtocht!
Veel plezier!

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder in de bijlage De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Planner"..

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1427_11_januari.pdf3.15 MB