De Heraut 1428 25januari 2022

De Heraut 1428 25januari 2022

Foto: Ook De Goorn groeit verder..

VAN REDACTIEZIJDE
Bij het verschijnen van dit nummer zit de eerste maand van het jaar er al weer bijna op.
Het schaatsen op de ijsbaan gaat nog steeds door en stiekem hopen we nu natuurlijk op wat vorst en zonneschijn. Wat zou het niet heerlijk zijn als we weer eens op natuurijs kunnen schaatsen met in ons achterhoofd natuurlijk een Elfstedentocht of om in West-Friesland te blijven een USAschaatstocht ( Ursem-Schermerhorn-Avenhorn ) voor de sportievelingen onder ons.
Maar gezellig over het ijs wandelen op zoek naar een koek-en-zopie in b.v. Oudendijk is voor iedereen leuk. In dit nummer dus veel sportiviteit en doe-dingen voor jong en oud. Wat ons nog steeds erg leuk lijkt is om een 4e redactielid te verwelkomen uit b.v. Grosthuizen- Oudendijk of Scharwoude. Dit voor meer diversiteit in het aanbod van kopij voor onze lezers die toch ook in deze dorpen wonen. Namens de redactie wensen wij u veel leesplezier.

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder in de bijlage De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Planner"..

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1428_25_januari.pdf3.61 MB