De Heraut 1430 22 februari 2022

De Heraut 1430 22 februari 2022

Foto: Obdam, huis bouwen, bouwpakket(je)...

VAN REDACTIEZIJDE
Ondanks het feit dat er geen ijs lag in de sloten en er ook geen sneeuw van enige betekenis vielC(tot nu toe), was er toch veel ijs-en sneeuwpret te beleven bij de Olympische Spelen. Wat is er ontzettend goed gepresteerd door de Nederlanders.
Wij houden de voeten droog met de wedstrijden en evenementen die er georganiseerd worden.
Aan de planner is te zien dat er een aantal activiteiten op stapel staat en met de goede berichten vanuit Den Haag, bestaat er goede hoop dat deze ook door kunnen gaan. De vraag naar bestuursleden en leden bij verschillende verenigingen is groot. Misschien iets voor U?
U leest er meer over in deze Heraut.

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder in de bijlage De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Planner"..

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1430_22_februari.pdf5.67 MB