De Heraut 1431 8 maart 2022

De Heraut 1431 8 maart 2022

Foto: Bouwen gaat door, ook in Berkhout...

VAN REDACTIEZIJDE
Dankzij de onlangs versoepelde regels m.b.t. Corona kunnen we de knop in ons hoofd ook weer omzetten. “We mogen weer”. Dat is direct te merken aan de aanlevering van kopij. Wervingsacties om je aan te sluiten bij een koor, de Kolfsport of Jeu de Boules. Muziekoptreden in vele genres, een Fancy Fair, maar ook Kunst/expositie en Festivals. Wat hebben wij het allemaal gemist.
Met het begin van de meteorologische lente (1 maart) en al af en toe een zonnetje komen de lentekriebels vanzelf. U vindt in deze Heraut naast alle serieuze informatie en leuke artikelen zeker iets om weer lekker bezig te zijn met iets positiefs.
Namens de redactie wensen wij u veel leesplezier.

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder in de bijlage De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Planner"..

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1431_8_maart.pdf4.94 MB