De Heraut 1433 5 april 2022

De Heraut 1433 5 april 2022

Foto: Bouw, variatie in bouwplan De Goorn, mooi toch....

VAN REDACTIEZIJDE
Wat een explosie aan prachtige kleuren, bloesem en voorjaarsbloemen. Door het heerlijke voorjaarsweer waar we de afgelopen weken van mogen genieten, ziet de wereld er heel vrolijk uit en lokt het om fijn naar buiten te gaan voor een mooie wandeltocht. In deze Heraut is er weer keuze genoeg in diverse afstanden, misschien alvast trainen voor een vierdaagse in Alkmaar of Nijmegen, of gewoon een extra rondje met de hond. De lammetjes springen al weer vrolijk in de wei, ik tel er nu al meer dan 35 kijkend vanuit mijn kamerraam. Ook start de kermis in de Goorn op zaterdag 9 april 2022 weer als vanouds! Naast al dit moois is er ook nog veel in de wereld gaande dat onze aandacht behoeft. Hulp gevraagd en geboden, voor ontwikkelingslanden, vluchtelingenopvang maar ook de zorg voor het welzijn van onze ouderen. U leest hier van alles over in deze Heraut.
N.B. In verband met de Paasdagen is de inleverdatum van de kopij dinsdag 12 april 2022

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder in de bijlage De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Planner"..

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1433_5_april.pdf7.62 MB