De Heraut 1436 17 mei 2022

De Heraut 1436 17 mei 2022

Foto: Lente plaatje

VAN REDACTIEZIJDE
Wat een festiviteiten hebben we achter de rug, Koningsdag, Bevrijdingsdag, twee kermissen, en iedereen lijkt er weer ontzettend van te genieten. Zo zoetjes aan gaan de wat ouderen om ons heen alweer op vakantie, trekken er op uit met de camper of boeken een reisje naar de zon.
Voor de jongeren is er eerst nog het eindexamen waar ze de afgelopen jaren en zeker de laatste (vakantie) weken flink voor geblokt hebben, spannende tijden, ook voor de ouders en grootouders, want je bent toch wel ontzettend opgelucht als die schooltas bij jou aan de vlaggenstok hangt.
Wij van de Heraut wensen iedereen veel succes. In de tussentijd is er ook nog volop vertier,
dauwtrappen, amusementtocht en het vaarfestijn, maar ook een fijne theater of muziekvoorstelling.
Het staat allemaal in deze Heraut. Geef je op en geniet want het mag weer, het voorjaar is nu op
volle toeren.
N.B. In verband met Hemelvaartsdag is de inleverdatum voor de kopij op dinsdag 24 mei 2022.

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder in de bijlage De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Planner"..

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1436_17_mei.pdf7.26 MB