De Heraut 1437 31 mei 2022

De Heraut 1437  31 mei 2022

Foto: herstel bruggen Mijzenpolder, nog ff en je kunt weer van de Mijzen naar De Beemster, fijn !!!

VAN REDACTIEZIJDE
Met het lange pinksterweekend voor de deur is er volop gelegenheid erop uit te gaan. Lekker fietsen, wandelen, of varen door onze mooie provincie, of als u liever thuis blijft, gewoon genieten van huis en tuin.
Met een tuin aan het water, zie ik bij mooi weer veel bootjes langskomen. Leuk natuurlijk, maar ik hoop dat de mensen zien dat er een meerkoetennest middenin de sloot ligt en dat ze zich realiseren dat veel dieren hun nest aan de slootkant of in de rietkraag maken. Aan u de vraag om vooral rustig te varen, zodat u dit alles goed kunt zien en zodat de dieren hun nest droog houden.
Veel plezier.

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder in de bijlage De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Planner"..

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1435_31_mei.pdf1.21 MB