De Heraut 1438 14 juni 2022

De Heraut 1438 14 juni 2022

Foto: 't wordt al mooier in De Goorn...

VAN REDACTIEZIJDE
Deze Heraut staat een beetje in het teken van afscheidsrecepties. In Berkhout nemen de huisartsen afscheid van hun patiënten. Na twee eerdere pogingen gaat het nu toch echt gebeuren. Driemaal is scheepsrecht!
In De Goorn wordt afscheid genomen van pastor Nico Knol die het dorpse leven voor het stadse leven gaat verruilen. Ook een verzoek om een financiële bijdrage in deze Heraut. Zonder uw steun kan De Heraut niet bestaan. Voor het eerst kunt u straks uw bijdrage met een QR code overmaken, maar met een “gewone” overschrijving kan dit natuurlijk ook.
Verder blijft Brassband Kunst naar Kracht maar feest vieren, kunnen we genieten van toneel en leest u over alles wat er aan activiteiten geweest is of nog staat te gebeuren.
Veel leesplezier!
N.B. Het ophaalschema voor oud papier is veranderd. In heel Berkhout/Bobeldijk wordt nu op dezelfde dag het oud papier ingezameld

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder in de bijlage De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Planner"..

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1438_14_juni.pdf6.56 MB