De Heraut 1440 12 juli 2022

De Heraut 1440 12 juli 2022

Brug: De Mijzen-De Beemster, ziet er weer goed uit..

VAN REDACTIEZIJDE
Vakantietijd, ook voor mensen die de pensioengerechtigde leeftijd al voorbij zijn, is het vaak een drukke tijd, vaker oppassen op de kleinkinderen of logeerpartijtjes bij opa en oma. Voor de mensen die werken is het vaak een drukke tijd omdat alles vóór de vakantie nog even afgehandeld moet worden, dan ga je toch met een geruster hart op vakantie. Met de perikelen rond de luchthaven Schiphol raak je nu al bijna gestrest maar in alle gevallen is vakantie voor ons allen een magisch woord. Even niets aan je hoofd en doen waar je zin in hebt, of dat nu op de Veluwe is in een tent of op een Grieks eiland aan de ouzo, fietsend, varend of met de auto geniet er maar volop van en kom lekker tot rust. Wij maken na dit nummer nog één Heraut tot de zomerstop in week 32. Dus als u nog dingen wilt melden of onder de aandacht brengen bij onze lezers kan dit dus nog tot 20 juli aanstaande. Woensdag 17 augustus is de eerste aanleverdatum voor kopij na de zomerstop.
De redactie wenst u veel leesplezier.

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder in de bijlage De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Planner"..

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1440_12_juli.pdf14.06 MB