De Heraut 1443 6 september 2022

De Heraut 1443 6 september 2022

Foto: Droge boel op de akkers

VAN REDACTIEZIJDE
Om ons heen komt het “normale” leven weer op gang, de eerste schooldag voor de kleintjes van groep 1 van de basisschool maar ook de middelbare scholen starten weer. Velen van ons hebben een goede herinnering aan die tijd, maar denken ook aan die grote zware bruine leren schooltas, niet te tillen.
Tegenwoordig is er gelukkig de laptop en met een E-bike ben je zo in Hoorn of Heerhugowaard. Het was tijdens de vakantiemaanden rustig in de dorpen maar nu moeten we tijdens de spitsuren weer behoorlijk alert zijn in het verkeer. Groepen fietsende kinderen met Boombox en meer aandacht voor elkaar dan voor hun omgeving, maar ja het zijn kinderen dus laten wij nog maar een keer extra goed uitkijken en niet te veel haast hebben en afsluiten met de spreuk die we vroeger op school leerden. Liever om 5 uur thuis dan om 4 uur in het ziekenhuis.
Wij van de redactie wensen u ook dit keer weer veel leesplezier.

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder in de bijlage De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Planner"...

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1443_6_september.pdf3.82 MB