De Heraut 1444 20 september 2022

De Heraut 1444 20 september 2022

Foto: Slimdijk Oudendijk (Bea Otjes)

VAN REDACTIEZIJDE
“’t Is weer voorbij die mooie zomer” en inderdaad, wat hebben we een mooie zomer gehad! Of we willen of niet,we gaan richting de herfst. Het verenigingsleven komt langzaamaan weer op volle toeren en dat zien we ook aan de kopij die u ons gestuurd heeft. Een punt van aandacht en zorg zijn de hoge energieprijzen die niet alleen de huishoudens en bedrijven raken, maar ook de clubs en de activiteiten in onze regio. Clubgebouwen, expositieruimtes en gemeenschapsruimtes moeten verwarmd en verlicht worden. Om te kunnen blijven draaien is uw deelname van groot belang.
Als laatste doen wij nogmaals een oproep voor een redactielid die het team van de Heraut wil
versterken. Aanmelden kan eenvoudig bij één van de redactieleden.

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder in de bijlage De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Planner"...

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1444_20_september.pdf5.67 MB