De Heraut 1446 18 oktober 2022

De Heraut 1446 18 oktober 2022

Foto: Haven Avenhorn (Bea Otjes)

VAN REDACTIEZIJDE
Het wereldnieuws is verontrustend de afgelopen tijd en stemt ons niet vrolijk. Inflatie, energiecrisis, oorlog en geweld. Maar afgelopen zondag bij de cursus over de cultuur van Hoorn en het ontstaan van West-Friesland leerde ik dat we in de geschiedenis van onze streek voor hetere vuren hebben gestaan, denk aan de 80-jarige oorlog met de Spanjaarden en de daarop volgende Slag op de Zuiderzee die voor ons Westfriezen een keerpunt in de geschiedenis betekende en ons veel rijkdom en welvaart bracht, wat een handelsgeest en daadkracht daar kunnen we trots op zijn.
Dus om even terug te keren naar het heden, laten we ons vooral niet gek laten maken veranderingen in voor-en tegenspoed zijn van alle tijden. Met een beetje gezond verstand en wat veranderingen komen we er zeker beter uit. In de tussentijd kunnen we evengoed genieten van alle leuke en gezellige dingen die ons ook dit keer weer hebben bereikt via de email. Mooie muziekvoorstellingen, theater, sportevenementen, toneel en een avondje Keezen, raadpleegt u hiervoor vooral de agenda en de planner.

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder in de bijlage De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Planner"...

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1446_18_oktober.pdf5.86 MB