De Heraut 1447 1 november 2022

De Heraut 1447 1 november 2022

Foto:Westerkogge gemaal De Hulk (Bea Otjes)

VAN REDACTIEZIJDE
We hebben de herfstvakantie gehad en wat hebben we genoten van de aangename temperaturen, de kleuren van de bomen en de vele (buiten)activiteiten. De wintertijd is ingegaan en aan de agenda is te zien, dat er van alles georganiseerd wordt om de lange avonden op een leuke manier door te brengen: toneelvoorstellingen, concerten, markten, een pubquiz, biljart-kaart-en kolfkampioenschappen, kortom voor elk wat wils.
Grote gebeurtenissen werpen hun schaduw alvast vooruit, wat? Sssssst……., kijk maar in de agenda! Maar eerst natuurlijk St. Maarten.
Veel leesplezier!

Let op de contact-knop is NIET om advertenties, berichten, kopij, tenslotte's, e.d. in te sturen, mail deze naar: deheraut1963@gmail.com en advertenties gaan via Zeeman Reclamegroep: advertentie@zrgbv.nl.

In de bijlagen vindt u: Hieronder in de bijlage De Heraut en rechtsboven de "Agenda" en de "Planner"...

De inzender is én blijft verantwoordelijk voor de juistheid én voor de inhoud van de kopij. De redactie van De Heraut en de stichting Dorpsnieuws Westerkoggenland zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen door het plaatsen of niet plaatsen van kopij in De Heraut of door de onvolkomenheden in de kopij, de agenda of de planner.

BijlageGrootte
Heraut_1447_1_november.pdf5.77 MB